Pålitligt nybyggande
från Liljedal

Ta kontakt

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab är specialiserad på byggarbeten och renoveringar. Vi förverkligar nybyggnader och tillbyggnader från början till slut, oberoende storleken på projektet. Till våra nybyggnadskunder ingår så väl privata hushåll, företag, husbolag som kommuner. Den mångsidigt utbildade byggpersonalen erbjuder byggtjänster med stark sakkunnighet.


Kontakta oss och gör en offertförfrågan för nybyggande! Vårt serviceområde sträcker sig från Liljedal i Lovisa över resten av Östra Nyland.

Nybyggnad och tillbyggnad enlight dina önskemål

Vi har stark erfarenhet med genomförandet av olika nybyggnadsprojekt. Vi lyssnar alltid på våra kunder och skräddarsyr projekten i enlighet med kundens individuella behov och önskemål. Vid behov genomför vi endast en del av byggarbetet så att du själv kan slutföra resten, eller på nyckelfärdig basis, då vi bygger ditt hem eller affärsutrymme i sin helhet.

Tack vare vårt omfattande samarbetsnätverk kan vi även utföra byggtekniska installationer i fastigheten. Vi har också etablerat goda nätverk med produktleverantörer och erbjuder därmed även material och tillbehör för renoveringar och byggjobb.

Vi erbjuder också ansvarig arbetsledning - fråga mera!

Vi förverkligar också omfattande renoveringar

Vi erbjuder även renoverings- och saneringstjänster. Vi kan utföra saneringen av hela lägenheten eller till exempel endast i våtutrymmen. En ytrenovering kan till exempel inkludera en badrumsrenovering, förnyande av golv, tak och väggytor eller byggandet av ett nytt kök. Vår egen snickare kan i samband med renoveringen tillverka ett nytt måttbeställt kök. 


Vi utför även stockutbyten.

Ta kontakt och gör en offertförfrågan

För att försäkra oss om ett lyckat slutresultat lyssnar vi noga på våra kunders önskemål och behov både i projektets planerings- och genomförningsskede. Vi förverkligar alla våra projekt hållbart och med hög kvalitet.

Kontakta oss och berätta vilken tjänst du är i behov av. Du når oss per telefon, e-post eller genom att fylla i kontaktformulären. på vår nätsida. Vid behov besöker vi din fastighet och gör en kostnadsfri evaluering.