Byggföretag i Liljendal som erbjuder mångsidiga tjänster

Ta kontakt

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab från Liljendal är en multitalang inom byggnadsbranschen. Till vår byggföretags tjänster ingår omfattande renoverings- och byggarbeten, hyvling och sågning samt snickarjobb. Våra kunniga proffs arbete är högklassigt från början till slut.

Är du i behov av ett erfaret proffs inom byggbranschen för att göra renoverings- och byggarbeten? Du kan vända dig till oss!

Ta kontakt och fråga mera.

 Slipning av fönsterkarm

Vi tillverkar bland annat dörrar, fönster, trappor och specialmöbler enligt beställning.

Hyvling av trä

Vi erbjuder omfattande hyvlings- och sågtjänster på vår verkstad i Liljendal.

Badrumslavoar

Vi bygger nybyggen från golv till tak enligt kundens önskemål.

Renovering

Vi erbjuder högklassig renovering och sanering av gamla fastigheter

Fullservice byggföretag

Från Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab får du allt du behöver till bygg- och renoveringsjobb. Vi planerar och ordnar arbetskraft, material och lösningar till dig enligt dina behov och önskemål. Vid behov ordnar vi även projektledning.


Vi utför projekt i alla storlekar, oberoende platsen. Till våra kunder hör så väl hushåll, kommuner, företag som föreningar.

Läs mera om våra nybyggnadstjänster

I planeringen av ett lyckat projekt bör man beakta följande saker:

  • Vilken tjänst är du i behov av och vad är det önskade slutresultatet? Ta kontakt, så diskuterar vi dina önskemål.

  • Att ringa och fråga binder inte dig till något och är kostnadsfritt. Vi svarar gärna på frågor gällande våra tjänster.

  • Vi erbjuder även en kostnadsfri evaluering av fastigheten.

  • Det lönar sig att kontakta oss i god tid så att arbetet kan påbörjas vid önskad tidpunkt. Märk väl också, att sommaren är högsäsong inom byggbranschen.

Med erfarenhet och sakkunnighet

Min föregående hyvlings och snickerifirmas Robert Bruce T:s verksamhet expanderades till sin nutida utsträckning år 2020, då byggföretaget Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab grundades.

Jag började inom branschen år 2001 då jag utbildade mig till husbyggare i Östra Nylands Yrkeskola. Därifrån fortsatte jag via Dragsviks pionjärkompani till att bli byggnadsingenjör från Ekenäs Novia.

Innan jag grundade mitt eget företag, hade jag redan jobbat på flertal olika företag i många olika positioner, från hjälpkarl till förman.

År 2014 skaffade jag ett eget Wood-Mizer-sågverk och började tillverka träprodukter i en liten verkstad på min hemgård. Jag arbetar fortfarande aktivt med att utveckla både mig själv och mitt företag enligt branschens konstant ändrande krav.

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab förverkligar byggarbeten från hyvlings- och sågarbeten till nybyggnad!

Ta kontakt och fråga mera

Sakkunniga byggnadsproffs till ditt förfogande

Våra arbetare är mångkunniga inom byggbranschen och har lång erfarenhet och starkt kunnande med bygg- och renoveringsarbeten.
Våra proffs är utbildade till olika uppgifter, från ingenjörs- och byggarutbildningar till snickarutbildningar. Den omfattande praktiska erfarenheten garanterar att allt arbete förverkligas högklassigt och effektivt. Vi fixar även mer krävande arbetsuppgifter!

Arbetarna på vår byggtjänst betjänar dig både på finska och svenska.