Högklassiga snickarjobb från Liljendal

Ta kontakt

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab förverkligar alla snickeritjänster högklassigt. Vi använder oss av noggrant utvalda material för att se till att produkterna håller från årtionde till årtionde.

Vi är belägna i Liljendal, i Lovisatrakten, men betjänar enligt behov också annanstans inom Östra Nyland.

Snickarjobb enligt beställning och behov

Vi förverkligar alla sorts snickarjobb från fönster och dörrar till köksmöbler. Alla arbeten förverkligas noggrant enligt beställning och med beaktande till dina behov och önskemål. Även detaljerna skräddarsys alltid enligt det som överenskommits med kunden. Då du beställer snickarjobb enligt mått, är produktens utseende och storlek garanterat just sådan som du önskat dig.

Vi förverkligar projekt som projekt

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab förverkligar snickarjobb med erfarenhet och stark sakkunnighet. Till våra kunder hör så väl hushåll som företag. Hos oss kan du beställa så väl ett skräddarsytt kök till ditt hem eller möbler enligt mått till ditt kontor. Vi förverkligar så väl stora som små projekt med sakkunnighet och enligt dina önskemål. Resultatet är alltid hållbara och unika möbler.


Du kan också leverera dina egna stockar hos oss, som vi sedan sågar, torkar och bearbetar till exempel till ett underbart köksbord.


Förutom snickartjänster erbjuder vi även hyvlings- och sågtjänster

Tillverkning av föremål och förverkligande av diverse reparationsarbeten

Ifall du är i behov av nya föremål eller vill reparera en gammal trämöbel, kan du vända dig till oss. Vi tillverkar träföremål från hållbara material sakkunnigt enligt dina önskemål, med uppmärksamhet till detaljer.

Vi reparerar också gamla och söndriga trämöbler, så du varken behöver slänga det gamla eller köpa nytt. Möblerna repareras noggrant och skonsamt med akt för den originalmöbeln. Resultatet av ett professionellt reparationsjobb är en möbel som är så gott som ny, vars användningstid förlängts betydligt.