Proffsig hyvlings- och sågtjänst i Liljendal

Ta kontakt

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab sågar och hyvlar virke enligt dina önskemål. Vi betjänar i Liljendal, i Lovisatrakten.

Hos oss får du lister, paneler och golvplankor för alla ändamål. Vi har lång erfarenhet inom branschen, vilket garanterar högklassiga slutresultat och kunnighet i bearbetning av virke.

Sågtjänster för byggare och renoverare

Hos oss får du högklassigt virke sågat enligt måtten du ger oss. Våra tjänster inkluderar både vanlig sågning och mer speciella sågningar. Vårt företag specialiserar sig på märgsågning.

Vi använder oss av en Wood-Mizer såg. Med den uppnås resultat av högt kvalitet och endast lite material går till spillo. Med denna noggranna och effektiva såg kan vi såga så väl stora som väldigt små trästycken av alla träslag. På Wood-Mizers nätsida hittar du tilläggsinformation om vad sågen klarar av och vad man kan använda den till.


Hos oss kan du även köpa sågspån.

Hyvling av virke

Vi hyvlar lister, paneler eller golvplankor enligt standard mått, eller enligt de mått kunden gett oss. Hyvlingen görs effektivt och prydligt med stark sakkunnighet och med öga för ett högklassigt slutresultat. Vi tillverkar även specialprofiler enligt kundens önskemål och hyvlar kundens eget virke.

Ta kontakt

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab från Lovisas Liljendal är ett fullservice företag som erbjuder mångsidiga byggtjänster. Utöver hyvlings- och sågtänster förverkligar vi även snickarjobb, nybyggnadsjobb samt renovering och sanering


Kontakta oss och beställ den service du behöver eller fråga om tilläggsinformation gällande våra tjänster. Du når oss per telefon och e-post eller genom att fylla i kontaktformulären på sidan kontaktuppgifter. Vi kan tillsammans diskutera ditt projekt och tidpunkten för dess genomförande! Vi kan också komma och göra en gratis evaluering av möjliga bygg- och saneringsjobb i din fastighet.