Ammattitaitoinen höyläys- ja sahauspalvelu Liljendalissa

Ota yhteyttä

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab tekee puutavaran sahaukset ja höyläykset toiveidesi mukaisesi. Toimimme Loviisan seudulla Liljendalissa. 

Meiltä saat listat, paneelit ja lattialankut tarpeeseen kuin tarpeeseen. Meillä on alalta jo pitkä kokemus, mikä takaa laadukkaan lopputuloksen ja varman otteen puutavaran työstämisessä.

Sahauspalvelut rakentajan ja remontoijan tarpeisiin

Meiltä saat korkeatasoisen puutavaran antamiesi mittojen mukaan sahattuna. Palvelumme kattavat niin tavalliset sahaukset kuin erikoisemmankin puutavaran sahaukset. Yrityksemme erikoisuus on sydänkeskeinen sahaustapa. 


Meillä on käytössämme Wood-Mizerin saha, jolla saavutetaan korkealaatuista jälkeä ja jolla työhön tarvitaan vain pieni hukkavara. Tällä tarkalla ja tehokkaalla sahalla pystymme sahaamaan niin suuria, kuin myös erittäin pieniä puukappaleita sekä kaikenlaisia puulaatuja. Wood-Mizerin nettisivuilta saat lisätietoa, mihin sahamme pystyy ja mitä voimme sillä toteuttaa.


Meiltä voit myös ostaa sahanpurua. 

Puutavaran höyläys

Höyläämme listat, paneelit ja lattialankut standardien tai asiakkaan antamien mittojen mukaisesti. Höyläykset tehdään varmalla ammattitaidolla tehokkaasti ja siististi, huolehtien lopputuloksen laadukkuudesta. Valmistamme myös erikoisprofiilit asiakkaan omien toiveiden mukaisesti sekä höyläämme myös asiakkaan oman puutavaran.

Ota meihin yhteyttä

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab Loviisan Liljendalista on täyden palvelun yritys, joka tarjoaa monipuoliset rakennusalan palvelut. Teemme sahaus- ja höyläystöiden lisäksi puusepäntöitä, uudis- ja korjausrakentamista sekä saneerausta


Ota meihin yhteyttä ja tilaa tarvitsemasi työt tai kysy lisätietoja palveluistamme! Saat meihin yhteyden soittamalla ja sähköpostitse tai täyttämällä yhteystietosivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Keskustellaan yhdessä haluamastasi työstä ja sen toteutuksen ajankohdasta! Rakennus- ja saneeraustöissä voimme myös tulla tekemään maksuttoman kartoituskäynnin kohteessasi.