Luotettavaa uudisrakentamista Liljendalista

Ota yhteyttä

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab on erikoistunut rakennustöihin ja remontteihin. Toteutamme uudisrakennukset sekä lisärakennukset alusta loppuun saakka projektin koosta riippumatta. Uudisrakentamisen asiakkaitamme ovat niin yksityiset kotitaloudet, yritykset, taloyhtiöt kuin kunnat. Monipuolisesti koulutetut rakennusalan ammattilaisemme tarjoavat rakennuspalvelut varmalla ammattitaidolla. 


Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous uudisrakentamisesta! Palvelualueemme ulottuu Loviisan Liljendalista aina muualle Itä-Uudenmaan alueelle.

Uudisrakentaminen ja lisärakennukset toiveidesi mukaan

Meillä on vankka kokemus erilaisten uudisrakennustöiden toteuttamisesta. Tehtävät työt räätälöidään aina asiakasta kuunnellen, yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Teemme tarvittaessa vain osan rakennustöistä, jolloin voit hoitaa loput itse, tai kokonaisuudessaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin rakennamme uuden kodin tai liiketilan täysin valmiiksi.


Laajan yhteistyökumppanien verkostomme ansiosta voimme toteuttaa kohteessa myös talotekniikan asennukset. Olemme verkostoituneet hyvin myös tavarantoimittajien kanssa, joten saat meiltä tarvittaessa myös remontti- ja rakennustöiden tarvikkeet. 


Tarjoamme myös vastaavan työnjohtajan palveluita, kysy lisää!

Teemme myös kattavat remonttityöt

Saat meiltä myös korjaus- ja saneeraustyöt. Voimme tehdä saneeraukset joko koko huoneiston laajuudelta tai esimerkiksi pelkästään märkätiloihin. Esimerkiksi huoneiston pintaremontti voi pitää sisällään kylpyhuoneremontin, lattioiden, kattojen tai seinäpintojen uusimisen tai uuden keittiön rakentamisen. Oma puuseppämme voi valmistaa samalla uudet kiintokalusteet. 

Teemme myös talojen kengitykset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous työstä

Onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi kuuntelemme tarkasti asiakkaan toiveita ja tarpeita niin työn suunnittelu- kuin toteutusvaiheessakin. Toteutamme kaikki työmme kestävästi ja laadukkaasti. 


Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaista työtä tarvitset tehtäväksi. Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Voimme tarvittaessa tulla käymään kohteessasi kartoituskäynnillä maksutta.