Korkealaatuiset puusepäntyöt Liljendalista

Ota yhteyttä

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab:lta saat kaikenlaiset puusepäntyöt laadukkaasti toteutettuina. Teemme työt käyttäen tarkkaan valikoituja materiaaleja, jotta tuotteet kestäisivät käyttöä vuosikymmenestä toiseen.

Toimimme Loviisan seudulla Liljendalissa, mutta palvelemme asiakkaita tarvittaessa myös muualla Itä-Uudenmaan alueella. 

Puutyöt mittatilauksena tarpeidesi mukaan

Teemme kaikenlaiset puusepäntyöt ikkunoista ja ovista portaisiin ja keittiön kalusteisiin. Tehtävät työt toteutetaan tarkkaan mittatilauksena, tarpeesi ja toiveesi huomioon ottaen. Myös yksityiskohdat räätälöidään aina asiakkaan kanssa sovitun mukaan. Teettämällä työn mittatilauksena puusepällä, saat varmasti juuri oikean kokoisen ja näköisen tuotteen.

Me toteutamme työn kuin työn!

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab tekee korkealaatuiset puusepäntyöt kokemuksella ja varmalla otteella. Asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet kuin yritykset. Meiltä saat mittatilauskeittiön kotiisi tai kalusteet toimistoosi. Toteutamme erilaiset työt pienestä suurempaan ammattitaidolla ja toiveidesi mukaan. Tuloksena ovat ainutlaatuiset ja kestävät huonekalut. 


Voit myös tuoda meille omat tukit, jotka sahaamme, kuivaamme ja työstämme vaikka upeaksi ruokapöydäksi. 

Puusepäntöiden lisäksi saat meiltä myös höyläys- ja sahauspalvelut

Käyttötarvikkeiden valmistus ja erilaiset korjaustyöt

Jos tarvitset uuden käyttötarvikkeen tai haluat vaikka korjata vanhan puisen huonekalusi, voit kääntyä meidän puoleemme. 

Valmistamme haluamasi puiset käyttötarvikkeet kestävistä materiaaleista yksityiskohtaisesti ja ammattitaidolla. 

Me myös korjaamme vanhat ja rikkoutuneet puiset huonekalut, jolloin sinun ei tarvitse luopua vanhasta ja ostaa uutta. Huonekalujen korjaukset tehdään tarkasti ja hellävaroen, varjellen alkuperäistä huonekalua. Ammattilaisen tekemän työn tuloksena on uudenveroinen ja komea lopputulos, jonka käyttöikä jatkuu taas entistä kauemmin.