Korjausrakentaminen ja saneeraukset ammattitaidolla Liljendalista

Ota yhteyttä

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab toteuttaa erilaiset korjausrakentamisen projektit ja saneeraukset useamman vuoden kokemuksella Loviisan Liljendalissa. Olemme rakennusalan moniosaaja, jolta hoituu niin pienemmät kuin suuremmatkin työt. Toteutamme korjaustyöt taidokkaasti ja tarkasti, jolloin lopputuloksena on kerralla laadukasta jälkeä. Voimme tehdä korjausrakentamista ja saneeraustöitä niin tavallisissa kodeissa ja toimistoissa, kuin myös vanhoissa kulttuurihistoriallisissa kohteissa.

Vanhalle talolle lisää käyttöikää ja arvokkuutta

Vanhat talot elävät asukkaansa kanssa ja saavuttavat tietyssä vaiheessa pisteen, jolloin on päätettävä korjaustöistä tai saneerauksesta. Vanha talo on kuitenkin täysin mahdollista korjata uuteen uskoon – Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab tekee sen puolestasi! 


Me korjaamme ja saneeraamme vanhan talon asumiskuntoon huolellisesti. Hoidamme puolestasi myös tarvittavat luvat ja hakemukset. Teemme myös yhteistyötä Museoviraston kanssa ja teemmekin korjaus- ja saneeraustyöt tarvittaessa rakennuksen kulttuurihistoriallisen arvon tarkasti säilyttäen. 


Talojen korjausrakentamisen lisäksi teemme tarvittaessa myös purkutyöt.

Kokonaisvaltaiset palvelut

Kokonaisten talojen remonttien lisäksi meiltä hoituu myös erilaisten laajennusten suunnittelu ja rakentaminen, kylpyhuoneiden uusiminen, kattoremontit ja lisäeristykset. Vastaamme myös saneeraustyön suunnittelusta asiakkaan niin toivoessa.

Remontti- ja rakennusurakat valmistellaan huolellisesti, jotta toteutus sujuisi mahdollisimman mutkattomasti. Pitkä kokemuksemme korjausrakentamisesta takaa sen, että urakat saadaan valmiiksi asiakkaan kanssa sovitussa aikataulussa. Tarjoamme myös ilmaisen kartoituskäynnin, jonka avulla saamme paremman käsityksen kohteen korjausrakentamisen tai saneeraustöiden tarpeesta.

Täyden palvelun rakennusliike

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab:lta saat kaiken tarvitsemasi – oli kyseessä sitten koko talon korjausrakentaminen tai vain yhden tilan saneeraus. Kokeneet ja koulutetut työntekijämme takaavat sen, että työn laatu on aina erinomaista ja että työt valmistuvat ajallaan. 


Olemme täyden palvelun talo. Tämä säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa, kun eri töitä tai tarvikkeita ei tarvitse hankkia monelta eri palveluntarjoajalta. 

Pyydä tarjous