Sprängningsarbeten och borrningar i Östra Nyland

Robert Bruce T:mi utför mångsidiga sprängningsarbeten, borrningar och stenbrytningar i Östra Nyland. Våra proffs har utbildning för sprängningsarbeten, liksom sprängarcertifikat. Vi betjänar hushåll i Lovisaregionen och företag och kommuner i Nyland i alla sprängningsarbeten för anläggningsarbeten och i arbeten i samband med stenbrytning. Läs mera nedan om våra tjänster och vår arbetsutrustning och begär offert för ditt objekt.

Sprängning av enskilda stenar och stubbar

Om stenen eller stubben stör landskapet, står i vägen på gångvägarna eller på byggplatsen, då ser vi till att den kommer bort på ett tryggt sätt genom sprängning. Vi utför sprängningarna snabbt och utan onödiga skador på omgivningen. Berätta för oss om ditt problem, så berättar vi hur och till vilken kostnad det kan lösas.

Kanalsprängningar och stenbrytning

Våra stenbrytningstjänster kan anlitas i hela Östra Nyland. Vi utför stenbrytningen med modern utrustning och med lång erfarenhet. Vi följer sprängningsplanen som har godkänts av kunden, och vi utför även kanalsprängningar tryggt och effektivt.

Borrningstjänster, kilsprängningstjänster och pikningar

Vi borrar, kilspränger samt pikar betong och sten. Du kan begära offert av oss på borrningstjänsten du har behov av, oavsett om det handlar om en betongvägg eller ett betonggolv hemma hos dig eller en större byggplats. Våra proffs utför arbetet till belåtenhet, även vid krävande objekt.

Vår sprängnings- och stenbrytningsutrustning i Lovisa

Vi använder en tryckluftsdriven handborr för borrning i stenar och andra liknande material. Vid planeringen av sprängningsarbetena tar vi alltid hänsyn till objektets omfattning och läge. På det viset kan sprängningsarbetet utföras tryggt, och det orsakar inte onödiga risker för den närmaste omgivningen.

Fråga mer och bekanta dig med våra övriga tjänster

När du vill att sprängningsarbetena ska ske snabbt och framförallt tryggt, kontakta oss. Robert Bruce T:mi erbjuder byggnads- och sprängningsarbeten i hela Östra Nyland. Vi erbjuder även renoverings- och byggnadstjänster i samma region.

Räjäytystyöt

Robert Bruce Tmi
Eskilomvägen 362
07880
LILJENDAL
www.robertbruce.fi
Eskilmonintie 362, Loviisa

Blev du intresserad? Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

  • LuotettavaKumppaniyritys