Byggnadsarbeten och renoveringar i Lovisa och i övriga Östra Nyland - begär offert!

Robert Bruce T:mis huvudsakliga arbeten är byggnadsarbeten av olika slag. Vi uppför nybyggnader och utför renoveringar för både privata kunder och företag, bostadsbolag och kommuner. Våra anställda som har mångsidig utbildning inom byggbranschen erbjuder byggtjänster från planering till slutlig finish med säker yrkeskompetens. Vid behov tar vi även emot byggnadsarbeten i skärgården.

Nybyggnad - husbyggnad

Nybyggnad är vår väsentligaste byggtjänst vid sidan om renoveringar, vi bygger ett nytt hem eller en affärslokal tills den är helt klar. Tack vare våra samarbetspartners tar vi även hand om installationer av husteknik. Byggobjekten kan också vara en stuga i skärgården eller en gårdsbyggnad - vi utför även nybyggnader på entreprenad enligt dina behov, runtom i hela Östra Nyland.

Renovering av våtutrymmen och alla andra ytor

Vi är multitalanger inom renovering och vi utför saneringar i hela bostaden eller till exempel enbart i våtutrymmena. Du får hållbara och högklassiga genomföranden av en isolerare av våtutrymmen, som är certifierad av VTT. I ytrenoveringarna kan det ingå badrumsrenovering, förnyande av golv-, tak- och väggytor eller byggande av ett nytt kök. Vår egen snickare svarar för tillverkningen av inbyggnadsmöbler. Vi utför även skoningar av hus.

Planering av reparationsbyggande

Vi ansvarar för planeringsarbetena för saneringar i enlighet med kundens behov. Renoverings- och byggnadsentreprenaderna förbereds noggrant, för att genomförandet ska ske så bekymmersfritt som möjligt. Vår långa erfarenhet av reparationsbyggande garanterar att entreprenaderna färdigställs enligt tidtabellen, som har avtalats med kunden.

Ansvarig arbetsledare för din byggarbetsplats i Östra Nyland

Robert Bruce T:mi erbjuder även tjänster som ansvarig arbetsledare. Vi tar tag i arbeten som arbeten, i Lovisa och i övriga Östra Nyland. Fråga mer om våra tjänster eller begär offert på byggnadsarbetet för ditt eget objekt. Kontakta oss!

Robert Bruce Tmi
Eskilomvägen 362
07880
LILJENDAL
www.robertbruce.fi
Eskilmonintie 362, Loviisa

Blev du intresserad? Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

  • LuotettavaKumppaniyritys