Byggnadsföretag från Lovisa erbjuder omfattande betjäning

Våra proffs utför alla arbeten från renoveringar till sprängningar i Östra Nyland

Byggnadsföretaget Robert Bruce T:mi från Lovisa har specialiserat sig på mångsidiga byggtjänster. Vi utför såväl vanliga renoverings- och byggnadsarbeten som stenbrytning, sprängningar, sågning och snickeriarbeten. Vi är kunniga inom flera områden och vi betjänar kunder av många slag, allt från hushåll i Lovisaregionen till företag och kommuner i Östra Nyland. Företaget är grundat år 2009 och i vår tjänst har vi fyra fast anställda byggnadsarbetare

Professionella multitalanger arbetar

Våra byggnadsarbetare är pålitliga multitalanger inom byggbranschen. I bakgrunden har de utbildning för arbeten av många slag. Husbyggnadsexamen, ingenjörsexamen, snickarexamen och den omfattande praktiska erfarenheten från byggarbetsplatser av olika storlek garanterar att vi inte känner oss osäkra i de mest krävande arbetsuppgifterna. Alla våra byggnadsarbetare betjänar kunderna både på finska och svenska.

Brett samarbetsnätverk till hjälp för våra kunder

Under årens lopp har vi byggt upp ett omfattande samarbetsnätverk inom byggbranschen, vilket möjliggör att vi kan erbjuda helomfattande lösningar åt våra kunder. Förutom den egna mångsidiga kompetensen som finns inom företaget, erbjuder vi så gott som alla tjänster som hör till byggarbeten, allt från grävarbeten till elentreprenader.

Blev du intresserad? Begär offert från oss!

Rakennusliike

Robert Bruce Tmi
Eskilomvägen 362
07880
LILJENDAL
www.robertbruce.fi
Eskilmonintie 362, Loviisa

Blev du intresserad? Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

  • LuotettavaKumppaniyritys