Rakennustyöt ja remontit Loviisassa ja muualla Itä-Uudellamaalla – kysy tarjous!

Robert Bruce T:min päätyönä ovat erilaiset rakennustyöt. Teemme uudisrakentamista ja remontteja sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille, taloyhtiöille ja kunnille. Monipuolisen rakennusalan koulutuksen saaneet työntekijämme tarjoavat rakennuspalvelut suunnittelusta viimeistelyyn varmalla ammattitaidolla. Tarpeen vaatiessa rakennustyöt sujuvat myös saaristossa.

Uudisrakentaminen - talonrakennus

Uudisrakentaminen on keskeisin rakennuspalvelumme remontoinnin ohella, rakennamme uuden kodin tai liiketilan valmiiksi asti. Yhteistyökumppaniemme ansiosta myös talotekniikan asennukset hoituvat kauttamme. Rakennuskohde voi olla myös mökki saaristossa tai piharakennus – urakoimme uudisrakennukset tarpeesi mukaan kaikkialla Itä-Uudellamaalla.

Remontti märkätiloista kaikkiin pintoihin

Olemme remontoinnin moniosaajia ja teemmekin saneeraukset joko koko huoneiston laajuudelta tai esimerkiksi pelkästään märkätiloihin. Saat kestäviä ja laadukkaita toteutuksia VTT:n sertifioimalta märkätilaeristäjältä. Pintaremontit voivat pitää sisällään kylpyhuoneremontin, lattioiden, kattojen tai seinäpintojen uusimisen tai uuden keittiön rakentamisen. Oma puuseppämme vastaa kiintokalusteiden valmistamisesta. Teemme myös talojen kengitykset.

Korjausrakentamisen suunnittelutyöt

Vastaamme saneerausten suunnittelutyöstä asiakkaan tarpeen mukaan. Remontti- ja rakennusurakat valmistellaan huolellisesti, jotta toteutus sujuisi mahdollisimman mutkattomasti. Pitkä kokemuksemme korjausrakentamisesta takaa, että urakat saadaan valmiiksi asiakkaan kanssa sovitussa aikataulussa.

Vastaava työjohtaja työmaallesi Itä-Uudellamaalla

Robert Bruce T:mi tarjoaa myös vastaavan työnjohtajan palveluita. Tartumme työhön kuin työhön Loviisassa ja muualla Itä-Uudellamaalla. Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous rakennustyöstä omassa kohteessasi. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Robert Bruce Tmi
Eskilomintie 362
07880 LOVIISA
Puh. 040 755 6785
info@robertbruce.fi
www.robertbruce.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Robert Bruce T:mi
Eskilomvägen 362
07880 LILJENDAL

Y-tunnus: 2262692-8
Puh: 040 755 6785

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Robert Bruce T:mi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.