Rakennustyöt ja remontit Loviisassa ja muualla Itä-Uudellamaalla – kysy tarjous!

Robert Bruce T:min päätyönä ovat erilaiset rakennustyöt. Teemme uudisrakentamista ja remontteja sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille, taloyhtiöille ja kunnille. Monipuolisen rakennusalan koulutuksen saaneet työntekijämme tarjoavat rakennuspalvelut suunnittelusta viimeistelyyn varmalla ammattitaidolla. Tarpeen vaatiessa rakennustyöt sujuvat myös saaristossa.

Uudisrakentaminen - talonrakennus

Uudisrakentaminen on keskeisin rakennuspalvelumme remontoinnin ohella, rakennamme uuden kodin tai liiketilan valmiiksi asti. Yhteistyökumppaniemme ansiosta myös talotekniikan asennukset hoituvat kauttamme. Rakennuskohde voi olla myös mökki saaristossa tai piharakennus – urakoimme uudisrakennukset tarpeesi mukaan kaikkialla Itä-Uudellamaalla.

Remontti märkätiloista kaikkiin pintoihin

Olemme remontoinnin moniosaajia ja teemmekin saneeraukset joko koko huoneiston laajuudelta tai esimerkiksi pelkästään märkätiloihin. Saat kestäviä ja laadukkaita toteutuksia VTT:n sertifioimalta märkätilaeristäjältä. Pintaremontit voivat pitää sisällään kylpyhuoneremontin, lattioiden, kattojen tai seinäpintojen uusimisen tai uuden keittiön rakentamisen. Oma puuseppämme vastaa kiintokalusteiden valmistamisesta. Teemme myös talojen kengitykset.

Korjausrakentamisen suunnittelutyöt

Vastaamme saneerausten suunnittelutyöstä asiakkaan tarpeen mukaan. Remontti- ja rakennusurakat valmistellaan huolellisesti, jotta toteutus sujuisi mahdollisimman mutkattomasti. Pitkä kokemuksemme korjausrakentamisesta takaa, että urakat saadaan valmiiksi asiakkaan kanssa sovitussa aikataulussa.

Vastaava työjohtaja työmaallesi Itä-Uudellamaalla

Robert Bruce T:mi tarjoaa myös vastaavan työnjohtajan palveluita. Tartumme työhön kuin työhön Loviisassa ja muualla Itä-Uudellamaalla. Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous rakennustyöstä omassa kohteessasi. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Robert Bruce Tmi
Eskilomintie 362
07880
LOVIISA
www.robertbruce.fi
Eskilmonintie 362, Loviisa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  • LuotettavaKumppaniyritys