Räjäytystyöt ja poraukset Itä-Uudellamaalla

Robert Bruce T:mi tekee monipuoliset räjäytystyöt, poraukset ja louhinnat Itä-Uudellamaalla. Ammattitekijöiltämme löytyvät niin räjäytystöihin vaadittava koulutus kuin panostajan pätevyyskirjakin. Palvelemme sekä Loviisan seudun kotitalouksia että Uudenmaan yrityksiä ja kuntia kaikissa maanrakennuksen räjäytyksiin ja louhintaan liittyvissä töissä. Lue alta lisää palveluistamme ja työkalustostamme ja pyydä tarjous työkohteestasi meiltä.

Yksittäisten kivien ja kantojen räjäytys

Jos kivi tai kanto pilaa maiseman, on tiellä kulkureitillä tai rakennustyömaalla, me hoidamme sen pois turvallisesti räjäyttämällä. Teemme räjäytykset ripeästi ja ympäristöä turhaan vahingoittamatta. Kerro meille ongelmasi, me kerromme miten ja millä kustannuksilla sen saa pois päiväjärjestyksestä.

Kanaaliräjäytykset ja louhinta

Louhintapalvelumme toimii kaikkialla Itä-Uudellamaalla. Louhimme kohteet modernilla kalustolla ja pitkällä kokemuksella. Noudatamme asiakkaan hyväksymää räjäytyssuunnitelmaa ja teemme myös kanaaliräjäytykset turvallisesti ja tehokkaasti.

Porauspalvelu, kiilauspalvelu ja piikkaus

Poraamme, kiilaamme sekä piikkaamme betonia ja kiveä. Voit kysyä meiltä tarjousta tarvitsemastasi porauspalvelusta, olipa työkohde betoniseinä tai -lattia kotonasi tai laajempi työmaa. Ammattilaisemme tekevät toivottua jälkeä myös haastavissa kohteissa.

Räjäytys- ja louhintakalustomme Loviisassa

Yrityksellä käytössä ilmapainekäyttöinen käsipora kivien yms. poraamiseen. Räjäytystöiden suunnittelussa otamme aina huomioon kohteen laajuuden ja sijainnin. Näin räjäytystyö hoituu turvallisesti, eikä siitä aiheudu turhaa riskiä lähiympäristölle.

Kysy lisää ja tutustu myös muihin palveluihimme

Kun haluat että räjäytystyöt hoidetaan nopeasti ja ennen kaikkea turvallisesti, ota yhteyttä meihin. Robert Bruce T:mi palvelee rakennus- ja räjäytystöissä kaikkialla Itä-Uudellamaalla. Tarjoamme myös remontointi- ja rakennuspalveluja samalla alueella.

Räjäytystyöt

Yhteystiedot

Robert Bruce Tmi
Eskilomintie 362
07880 LOVIISA
Puh. 040 755 6785
info@robertbruce.fi
www.robertbruce.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Robert Bruce T:mi
Eskilomvägen 362
07880 LILJENDAL

Y-tunnus: 2262692-8
Puh: 040 755 6785

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Robert Bruce T:mi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.