Räjäytystyöt ja poraukset Itä-Uudellamaalla

Robert Bruce T:mi tekee monipuoliset räjäytystyöt, poraukset ja louhinnat Itä-Uudellamaalla. Ammattitekijöiltämme löytyvät niin räjäytystöihin vaadittava koulutus kuin panostajan pätevyyskirjakin. Palvelemme sekä Loviisan seudun kotitalouksia että Uudenmaan yrityksiä ja kuntia kaikissa maanrakennuksen räjäytyksiin ja louhintaan liittyvissä töissä. Lue alta lisää palveluistamme ja työkalustostamme ja pyydä tarjous työkohteestasi meiltä.

Yksittäisten kivien ja kantojen räjäytys

Jos kivi tai kanto pilaa maiseman, on tiellä kulkureitillä tai rakennustyömaalla, me hoidamme sen pois turvallisesti räjäyttämällä. Teemme räjäytykset ripeästi ja ympäristöä turhaan vahingoittamatta. Kerro meille ongelmasi, me kerromme miten ja millä kustannuksilla sen saa pois päiväjärjestyksestä.

Kanaaliräjäytykset ja louhinta

Louhintapalvelumme toimii kaikkialla Itä-Uudellamaalla. Louhimme kohteet modernilla kalustolla ja pitkällä kokemuksella. Noudatamme asiakkaan hyväksymää räjäytyssuunnitelmaa ja teemme myös kanaaliräjäytykset turvallisesti ja tehokkaasti.

Porauspalvelu, kiilauspalvelu ja piikkaus

Poraamme, kiilaamme sekä piikkaamme betonia ja kiveä. Voit kysyä meiltä tarjousta tarvitsemastasi porauspalvelusta, olipa työkohde betoniseinä tai -lattia kotonasi tai laajempi työmaa. Ammattilaisemme tekevät toivottua jälkeä myös haastavissa kohteissa.

Räjäytys- ja louhintakalustomme Loviisassa

Yrityksellä käytössä ilmapainekäyttöinen käsipora kivien yms. poraamiseen. Räjäytystöiden suunnittelussa otamme aina huomioon kohteen laajuuden ja sijainnin. Näin räjäytystyö hoituu turvallisesti, eikä siitä aiheudu turhaa riskiä lähiympäristölle.

Kysy lisää ja tutustu myös muihin palveluihimme

Kun haluat että räjäytystyöt hoidetaan nopeasti ja ennen kaikkea turvallisesti, ota yhteyttä meihin. Robert Bruce T:mi palvelee rakennus- ja räjäytystöissä kaikkialla Itä-Uudellamaalla. Tarjoamme myös remontointi- ja rakennuspalveluja samalla alueella.

Räjäytystyöt

Yhteystiedot

Robert Bruce Tmi
Eskilomintie 362
07880
LOVIISA
www.robertbruce.fi
Eskilmonintie 362, Loviisa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  • LuotettavaKumppaniyritys