Puutyöt puusepänpalveluista sahauksiin Loviisan seudulla

Yrityksemme tarjoaa rakennustöiden lisäksi myös puusepänpalveluja ja sahausta. Puusepän mittatilaustyönä tekemänä ikkunat, ovet, portaat ja erikoiskalusteet ovat juuri sellaisia kuin haluat ja sopivat tyyliltään ja kooltaan kohteeseesi. Puusepältämme onnistuu myös jopa kokonaisen mittatilauskeittiön tekeminen. Varmalla ammattitaidolla syntyy komeaa jälkeä, joka kestää katseita ja käyttöä vuosikymmenestä toiseen.

Sahauspalvelut – myös erikoispuiden sahaus

Robert Bruce T:min sahauspalvelut pitävät sisällään niin tavallisemmat sahaukset, kuin erikoispuun sahauksetkin. Erikoisuutemme on sydänkeskeinen sahaustapa. Käytössämme olevassa vannesahassa terä on erittäin ohut, joten työhön tarvitaan vain pieni hukkavara. Tällä tarkalla ja tehokkaalla tekniikalla pystyy sahaamaan niin suuria, kuin myös erittäin pieniä puukappaleita.

Vannesahattu puutavara mittatilaustyönä

Puutavara on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valittavana on läpisahattu tai tuppeensahattu puutavara. Kaikki sahausmitat onnistuvat asiakkaan tarpeen mukaan. Meillä on käytössämme Wood-Mizerin sahauskalustoa.

Meiltä myös kattavat rakennusliikkeen palvelut ammattitaidolla

Robert Bruce T:mi tarjoaa myös rakennus- ja remontointipalvelut Itä-Uudellamaalla. Mikäli haluat kuulla lisää monipuolisista palveluistamme tai pyytää tarjouksen, ota yhteyttä.

Puutyöt

Yhteystiedot

Robert Bruce Tmi
Eskilomintie 362
07880
LOVIISA
www.robertbruce.fi
Eskilmonintie 362, Loviisa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  • LuotettavaKumppaniyritys