Puutyöt puusepänpalveluista sahauksiin Loviisan seudulla

Yrityksemme tarjoaa rakennustöiden lisäksi myös puusepänpalveluja ja sahausta. Puusepän mittatilaustyönä tekemänä ikkunat, ovet, portaat ja erikoiskalusteet ovat juuri sellaisia kuin haluat ja sopivat tyyliltään ja kooltaan kohteeseesi. Puusepältämme onnistuu myös jopa kokonaisen mittatilauskeittiön tekeminen. Varmalla ammattitaidolla syntyy komeaa jälkeä, joka kestää katseita ja käyttöä vuosikymmenestä toiseen.

Sahauspalvelut – myös erikoispuiden sahaus

Robert Bruce T:min sahauspalvelut pitävät sisällään niin tavallisemmat sahaukset, kuin erikoispuun sahauksetkin. Erikoisuutemme on sydänkeskeinen sahaustapa. Käytössämme olevassa vannesahassa terä on erittäin ohut, joten työhön tarvitaan vain pieni hukkavara. Tällä tarkalla ja tehokkaalla tekniikalla pystyy sahaamaan niin suuria, kuin myös erittäin pieniä puukappaleita.

Vannesahattu puutavara mittatilaustyönä

Puutavara on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valittavana on läpisahattu tai tuppeensahattu puutavara. Kaikki sahausmitat onnistuvat asiakkaan tarpeen mukaan. Meillä on käytössämme Wood-Mizerin sahauskalustoa.

Meiltä myös kattavat rakennusliikkeen palvelut ammattitaidolla

Robert Bruce T:mi tarjoaa myös rakennus- ja remontointipalvelut Itä-Uudellamaalla. Mikäli haluat kuulla lisää monipuolisista palveluistamme tai pyytää tarjouksen, ota yhteyttä.

Puutyöt

Yhteystiedot

Robert Bruce Tmi
Eskilomintie 362
07880 LOVIISA
Puh. 040 755 6785
info@robertbruce.fi
www.robertbruce.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Robert Bruce T:mi
Eskilomvägen 362
07880 LILJENDAL

Y-tunnus: 2262692-8
Puh: 040 755 6785

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Robert Bruce T:mi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.